• PT i grupp

Översikt

Starkare, uthålligare och mer kunskap om kost och träning på en vecka!  
Solresor och Coach Mike erbjuder nu PT-träning i mindre grupp! Tight gemenskap, kvalitativ träning, undervisning och återhämtning präglar denna vecka. Resan riktar sig till alla som vill minska fettprocenten, bli starkare, uthålligare och samtidigt förbättra kunskapen inom träning, kost, återhämtning och lära sig göra ett eget träningsprogram. I resan ingår hela tolv träningspass och tre föreläsningar.

CoachMike har tränat allt från Norska skidlandslaget inför OS till vanliga motionärer, föreläst på NIKE Women Convention och varit träningsrådgivare på radiokanalen Mix Megapol. 

Upplägg
Cirkelpass med fokus på enbart helkroppsövningar. Dra släde, gående utfall, tyngdlyftning, springa med gummiband, sprint i sanden mm. Skivstångspassen jobbar vi på teknik och utförande i tyngdlyftning och andra helkroppsrörelser. Återhämtningspassen består av bålstabilitet och rörlighet/stabilitet. Vi har alla tänkbara träningsredskap, 1000 kvadrat öppen träningsplats med musik till förfogande samt en flera km lång strand.

Med mindre grupper garanterar vi kvalitet framför kvantitet! Alla coacher är mycket inspirerande och har flera års yrkeserfarenhet som personliga tränare för att kunna ge dig den bästa tänkbara träningsupplevelsen.
Gemenskap, hård varierad träning, sol, bad och nya vänner för livet är denna resa i ett nötskal! Vid middagarna ser vi till att reservera bord i restaurangen, för dem som vill äta tillsammans med andra deltagare.

Vem passar denna resa för?
Du som gillar att ta i och dras med av gruppandan!
Vill öka din kunskap inom kost, träning och hälsa.
Vill förbättra din fitnessnivå på bara en vecka!
Någon gång testat eller velat prova Crossfitinspirerad träning.
Ta gärna med dig familjen, din respektive och vänner. Du som reser själv är lika välkommen! Vill din medresenär inte träna drar vi av en del av tillägget.

Sponsorer
Med hjälp av Polar Team Pro ser vi till att alla deltagare ligger på optimal puls för ändamålet. MMsports förser oss med kosttillskott för bästa prestation och återhämtning. SKINS förser oss med den ultimata träningströjan! Det här är träningsresan för dig som gillar att träna!

Har du frågor eller vill veta mera om träningen, kontakta: pt@coachmike.se 

PT i grupp

PT i grupp Marbella

Res till fantastiska Marbella på Costa del Sol. Bo på 4-stjärniga semesterhotellet VIK gran hotel Costa del Sol, som är beläget på den kilometer långa stranden bara 10 minuters bussresa från Mikes Gym där de flesta träningspassen kommer äga rum.

Dela nuvarande URL via E-mail