• Fuerteventura

Fuerteventura

Res med charter till Fuerteventura - den semestervänliga ön i den kanariska arkipelagen med Atlantens bästa sandstränder. 

Vidsträckta sandstränder
Fuerteventura är den semestervänliga ön i den kanariska arkipelagen med de vidsträckta sandstränderna som saknar motstycke på Kanarieöarna. Här finns alla förutsättningar för ett oslagbart strandliv under frikostigt slösande sol på någon utav öns många gyllene, breda och i flera fall milslånga sandstränder. På Fuerteventura har man räknat till inte mindre än 152 olika stränder och halva kuststräckan runt halvön i söder täcks av sandstränder.

Res till Fuerteventura - Även kallad den lugna ön
Semesteratmosfären är internationell och behagligt avspänd på "la isla tranquila" - den lugna ön. Hit söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa, liksom de många vind- och kitesurfarna som på Fuerteventura finner utmärkta förutsättningar. Fuerteventuras inland domineras av ett kargt, lite ödsligt, men samtidigt vackert landskap.

Bo i Jandía, Costa Calma, Caleta de Fuste eller Corralejo  
På våra charterresor till Fuerteventura erbjuder vi hotell och lägenheter i fyra olika orter; Jandía, Costa Calma, Caleta de Fuste och Corralejo. På halvön Jandía i soliga södern finner du de kanske allra bästa sandstränderna, samt semestervänliga omgivningar och närmiljöer. Precis norr om Jandia-halvön ligger Costa Calma, vilket ofta beskrivs som den gröna oasen på ön. Strax söder om huvudstaden, Puerto del Rosario, ligger Caleta de Fuste som är det ultimata resmålet för dig som vill sola, bada och även spela någon runda golf under semestern. Välbesökta, kompletta och attraktionsrika Corralejo på öns nordvästspets finns också i programmet.

Kombinera din resa till Fuerteventura med golf
Vid det attraktiva strandavsnittet mitt emot de två golfbanorna i Caleta de Fuste hittar du fina Hotel Elba Carlota och inne i bukten med direktanslutning till stranden välrenommerade Hotel Barceló Fuerteventura. 

Kombinera din charterresa till Fuerteventura med vind- och kitesurfing
De utmärkta förhållandena på Fuerteventura gör att många inbitna vind- och kitesurfare reser till ön. Sedan 1986 har världsmästerskapen i vindsurfing arrangerats på ön, numer hålls det i augusti varje år och inkluderar även kitesurfing. 

Resor till Fuerteventura

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14

Utflykter

Katamaranen "Magic"

Vad är en solsemester utan en tur på böljan den blå? Följ med på segelkatamaranen Magic!
Båten utgår från Morro Jables hamn och seglar längs kusten. När katamaranen stannar till för grillunch, kan man passa på att bada eller att delta i någon av de aktiviteter som arrangeras ombord. Vem vet - kanske vi till och med får syn på delfiner? Halvdagstur, lunch ingår. I likhet med övriga utflykter på Fuerteventura bokas Katamaranen "Magic" på plats av vår platspersonal. Engelsktalande guide. 

Magic Katamaran går endast från Jandía och Costa Calma, däremot finns det andra båtutflykter som går både från Caleta de Fuste och Corralejo. Ta kontakt med platspersonalen för mer information. 

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
565 kr/vuxen
285 kr/barn


Oasis Park

En mysig utflykt till Fuerteventuras främsta djur- och naturpark.
Njut av den lummiga grönskan och besök djurparken, kamelreservatet, den afrikanska savanndelen och varför inte följa med på parkens kamelsafari (avgift)!
Parken bjuder på shower med papegojor, rovfåglar, reptiler och sjölejon. Missa inte besöket i den botaniska kaktusträdgården, vilket är Europas största! Parken har också Europas största kaktusträdgård. Här finns något för alla! I likhet med övriga utflykter på Fuerteventura bokas utflykten Oasis Park på plats av vår platspersonal.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
300 kr/vuxen
180 kr/barn


Solresors Ö-tur

Upptäck den längsta och den äldsta ön i ögruppen Kanarieöarna, med allt vad den har att erbjuda!
På denna utflykt får du möjlighet att uppleva hjärtat av Fuerteventura och öns typiska byar och städer så som Betancuria, där du får se hur forntida invånare bodde. Förundras över de vackra vita sandstränderna som Fuerteventura har blivit så känd för och lär dig hur du kan använda Aloe Vera produkter på bästa sätt samt provsmaka den fantastiska getosten! I likhet med övriga utflykter på Fuerteventura bokas Solresors Ö-tur på plats av vår platspersonal. Skandinavisktalande guide.

Utflykten genomförs oftast på fredagar. Med reservation för förändring.