Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
     
Avbryt Reser från
Från
 
  • Stockholm
  • Köpenhamn
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer
Välj antal resenärer
  • Vänligen ange barnålder

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Modernt och högklassigt boende med centralt läge i hjärtat av Dubai!

Utmed Förenade Arabemiratens längsta väg Sheikh Zayed Road som är kantad av skyskrapor och går parallellt längst med kusten vid Persiska viken, ligger det moderna hotellet Towers Rotana. Här bor du i en skön och avkopplande semesteratmosfär med personal som värnar om din trivsel genom förstklassig service. Semesterfaciliteterna och förutsättningarna för hälsa och välmående på hotellet är mycket goda. I intilliggande byggnad har du tillgång till ett välutrustat gym med träningsmaskiner och fria vikter. Här finns även en solig takterrass med utomhuspool och tillhörande solstolar.

På Towers Rotana kan du njuta av både mat och dryck. Här finns en bufférestaurang som har öppet hela dagen med variation från hela världen samt tre barer. Hotellet kan även stoltsera med en av de bästa restaurangerna i Dubai, Teatro, där du kan njuta av smakupplevelser från Japan, Kina, Indien, Thailand och Italien. Möjlighet finns att boka till halvpension.

Om hotellet
Antal rum 360
Avstånd till centrum 3,5 km
Avstånd till strand 7 km
Byggår 1980
Gym Ja (gratis)
Hiss Ja
Internet Ja, WiFi mot avgift
Poolhanddukar Ja (gratis)
Renoverat 2011
Våningar 30

Rumstyper:
Fräscha dubbelrum Classic och dubbelrum Premium med luftkonditionering, satellit-TV, Internet via bredband, telefon, minibar, kassafack och hårtork. 2 ordinarie bäddar.
Dubbelrum Premium är något större än dubbelrum Classic och har en soffa vid fönstret där man kan sitta och njuta av utsikten.

Tillval:
Dubbelrum Premium, enkelrum, halvpension.

Läge:
Detta hotell ligger nära världens högsta byggnad Burj Khalifa och världens största shoppingcenter Dubai Mall, där man bland annat kan se den berömda och spektakulära fontänshowen.

Du tar dig enkelt till och från hotellet med taxi eller metro. Närmsta metrostation ligger några minuters promenad från hotellet.

Övrigt:
Middagsklädsel: långbyxor.

Hotellet erbjuder gratis shuttlebuss till Mall of Emirates och Dubai Outlet Mall.

Observera:
Alkoholhaltiga drycker
Vänligen observera att enligt lokala lagar är det förbjudet att servera alkohol vissa dagar på året. Detta är naturligtvis utanför hotellets kontroll. Som gäst kan du därmed inte begära någon ersättning eller rabatt om sådan händelse skulle inträffa under din vistelse. Detta förbud brukar i regel vara under 24 H.

Säkerhetsdeposition
Många hotell i Förenade Arabemiraten tar ut en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Hotellen föredrar att du använder ditt kredit-eller kontokort. Deposition återbetalas i samband med utcheckning från hotellet och kan även användas till att betala hotellnotan med. Då återbetalning av depositionen sker via lokala banker kan det ta 4-6 veckor innan summan syns på sitt konto, detta ligger helt utöver vår kontroll.
Depositionen kan även betalas med kontanter (Dirham eller Euro), summan återbetalas då i Dirham direkt i samband med utcheckning.

Avstånd till centrum
I Dubai är det svårt att säga vad som räknas till centrum, då det finns flera. Vi har valt att ange avstånd till Burj Khalifa och Dubai Mall, då många anser att de ligger i "centrum".

Officiell klass:
4 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

 

Save

Save

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail