Solresor Golf InvitationalVinn en resa till Dubai med Solresor Golf Invitational 2016

År 2016 är du välkommen att spela Solresor Golf Invitational på 25 tävlingar i Sverige och 1 tävling i Spanien. Vinnande lag i varje deltävling går direkt till Sverigefinalerna som spelas den 8:e augusti på Vidbynäs GC och Elisefarm GC. De lag som kommer tvåa i deltävlingarna bjuds in till ”2:a chansen” där de två bästa lagen i norra respektive södra Sverige får en plats i Sverigefinalen. Till finalen i Dubai (december 2016) kommer 12 personer (6 lag) att kvalificera sig, 4 lag från norra Sverige och 2 lag från södra Sverige.

Solresor Golf Invitational spelas den 29/4 på Playa Serena GC. startavgift är 225:-/spelare + greenfee. Detta betalas i samband med bokningen.
Du bokar med fördel ett prisvärt 4-dagars golfpaket och bokar då in en av speldagarna den 29/4 eller bokar till en extradag om du vill utnyttja de fyra dagarna till eget spel.

Nyhet 55+ Vinn en resa till Gran Canaria!
I år har vi på fem golfklubbar (Malmö Burlöv GK, Vidbynäs GC, Grödinge GGC, Ingarö GK och Gävle GK) en extra chans för er som har fyllt 55 år. Bägge deltagarna i laget måste ha fyllt 55 år för att kunna delta i denna extratävling. Ni deltar då dels i den ordinarie tävlingen om resor till Dubai och dels i 55+. Ni betalar bara en startavgift (med undantag av Gävle GK den 20:e juni som är en tävling endast för 55+ där betalas 225 kr/person i startavgift). Det lag med två spelare som är över 55 år och har det bästa resultatet i var och en av dessa fem separata tävlingar går direkt till finalen på Gran Canaria i oktober 2016 (10 personer totalt).

2:a chansen
Alla lag som kommer tvåa på respektive deltävling går till 2:a chansen. De två bästa lagen i norra Sverige respektive södra Sverige på ”2:a chansen”-tävlingen vinner en plats till Sverigefinalen. Lagen från södra Sverige spelar 2:a chansen den 11:e juli på S:t Arild GK och paren från norra Sverige spelar den 7 juli på Ingarö GK (Ängsbanan).

Spelform
2-manna scramble, slagspel, där varje spelare i laget ska stå för 9 utslag. Solresor Golf Invitational 2016 spelas enligt följande regler:
1. Spelaren med den lägre spelhandicapen multiplicerar sin spelhandicap med 0,5.
2. Spelaren med den högre spelhandicapen multiplicerar sin spelhandicap med 0,2.
3. Resultaten från punkt 1 och 2 adderas.
4. Summan (med decimaler) blir lagets spelhandicap.

Hcp
28,0 (högre hcp än 28,0 får vara med att tävla, men får spela på hcp 28,0)

EGA
SGF rekommenderar att alla får delta i alla tävlingar men att endast de med EGA Exakt Tävlingshandicap tas med i resultatlistan. Om klubben valt att kräva detta i en par- eller lagtävling krävs det att alla spelare i paret/ laget har EGA Exakt Tävlingshandicap

Priser
Sverigefinal på Vidbynäs GC och Elisefarm GC. Final i Dubai i december 2016. 12 golfresor till Dubai (flyg fr Arlanda/Köpenhamn, transfers, boende, frukost och 4 dagars golf). För 55+ går finalresan till Gran Canaria i oktober 2016. Exakt innehåll och reslängd meddelas senare. Vinsterna är personliga och kan ej överlåtas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Dessutom ett välfyllt prisbord med golfutrustning, presentkort, m.m. Startavgift 450 kr/lag. Anmälan sker till respektive golfklubb eller via GIT.

HIO
Alla deltagare som gör HIO på någon utav tävlingarna inom Solresor Golf Invitational 2016 vinner en resa (presentkort 7000 kr).

Allmänt
Du är välkommen att spela Solresor Golf Invitational vid flera tillfällen (26 spelplatser). Alla deltagare måste ha fyllt 18 år. 

För frågor vänligen kontakta peter.ellqvist@solresor.se

Spelschema

17 april Malmö Burlöv GK
23 april Söderåsens GK
29 april Playa Serena GC
8 maj Öijared GK
13 maj Vidbynäs GC (North Course)
14 maj Romeleåsens GK 
15 maj Ingarö GK (Ängsbanan)
21 maj Grödinge GC
21 maj Gävle GK
22 maj Bosjökloster GK
22 maj Ågesta GK (startavgift 335:-/person, buffélunch ingår)
22 maj Örebro City G&CC (Gustavsvik)
28 maj Lysegårdens GK
28 maj Hofors GK
29 maj Karlstad GK
11 juni Mölle GK
12 juni Visby GK
18 juni Golf Uppsala (Söderby)
18 juni Östersund-Frösö GK
19 juni Skövde GK
19 juni Strängnäs GK
19 juni Österåkers GK (Österled)
19 juni Falun-Borlänge GK
20 juni Gävle GK (endast 55+)
2 juli Veckefjärdens GC
2 juli Skellefteå GK (Midnattsgolf start 21.00)

7 juli 2:a chansen norra Sverige ( Visby, Örebro, Stockholm/Mälardalsregionen och norrut) Ingarö GK (Ängsbanan)
11 juli 2:a chansen södra Sverige (Skövde, Göteborg och Skåneregionen) S:t Arild GK

8 aug Final norra Sverige Vidbynäs GC (South Course)
8 aug Final södra Sverige Elisefarm GC

Dela nuvarande URL via E-mail