Gran Canaria

Gran Canaria är en vacker semesterö, älskad av många. Här njuter du av långa stränder, höga berg och djupa dalar samt upptäcker charmiga byar och fantastiska restauranger. Solbrännan bleknar efter ett tag, men minnet av en spännande utflykt lever kvar.

Gran Canaria bjuder på en hel rad av minnesvärda och spännande utflyktsupplevelser. Flera restips och utflykter finns presenterade här på hemsidan - allt för att din charterresa ska bli så bra som möjligt.

Fuerteventura

Res till vackra Fuerteventura som också kallas ”La isla tranquila”, den lugna ön, och njut av Kanarieöarnas bästa stränder, fina golfbanor och bra vindsurfing.

Hit söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa och vind- och kitesurfarna på Fuerteventura finner utmärkta förutsättningar! Sedan 1986 har världsmästerskapen i vindsurfing arrangerats på ön, numer hålls det i augusti varje år och inkluderar även kitesurfing.

Teneriffa

Kombinera strandliv med en stor portion sevärdheter och naturupplevelser. På Teneriffa förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastiska naturscenerier i inlandet.

Här kan du besöka mysiga byar, koppla av på stranden, spela golf och åka på spännande utflykter, exempelvis en båttur med valskådning eller varför inte bestiga öns högsta berg Teide.

Madeira

Det är lätt att förstå varför Madeira har beskrivits som en flytande blomsterkrona med sin intensiva grönska, rika blomsterprakt och sina majestätiska berg. Mer än 200 blomsterarter, oregano, lager, eukalyptus, vin- och fruktodlingar formar ett grönt hav av väldoftande och färgrika växter på sluttningarna och i dalgångarna mellan de imponerande bergen.

En resa till Madeira innebär också att du möts av öns välrenommerade gästfrihet som har hundraåriga traditioner och service har blivit något av Madeiras adelsmärke. 

La Palma

Flyg direkt till vackra La Palma och få alla kanarieöars natur samlad på en enda ö, men i ett lite vildare och mer exotisk format. La Palma kallas bland kanarierna för "La Isla Bonita" och hon är verkligen vacker!

Ett av La Palmas starkaste trumfkort som destination är omgivningarna. Här bjuds på storslagen natur, hissnande vackra vyer, dramatiska vulkanlandskap och trollbindande skogsområden med subtropisk lagerskog, vattenfall och porlande källor.

Förenade Arabemiraten

Det relativt unga landet, Förenade Arabemiraten, grundat 1971, består av sju emirat av vilka Dubai kanske är det mest kända.

Hit reser turister från hela världen för att, förutom njuta av det suveräna vinterklimatet, uppleva världskända och spektakulära byggnationer, shopping och restauranger i världsklass, fina stränder och lyxhotell.

Ras Al Khaimah ligger 1,5 h med transfer från Dubai och här hittar du ett slående vackert landskap bland annat med bergskedjan Hajar, avkopplande sandstränder, lyxiga hotell och trevliga utflyktsmål.

Dela nuvarande URL via E-mail