Costa Brava & Costa Dorada

Costa Brava, Costa Dorada och Barcelona

Res till nordöstra Spaniens kust – här hittar du den pulserande medelhavsstaden Barcelona och de härliga badorterna Salou på Costa Dorada samt Tossa de Mar och Lloret de Mar på Costa Brava. Välj din favorit eller få lite av allt – du kan kombinera Barcelona stad med några dagar sol och bad vid kusten om du vill. Vad passar dig?

Costa Brava

På Costa Brava, norr om Barcelona, möts du av idylliska stränder med gyllene sand. Här hittar du även en stor variation av byar och städer – upptäck charmiga fiskebyar som Cadaqués där den kända konstnären Salvador Dali bodde, nöjeslivet i Lloret de Mar samt pittoreska medeltida gränder i Tossa de Mar.

Costa Dorada

På Costa Dorada, guldkusten söder om Barcelona, får du en semester full av upplevelser och avkoppling. Här finns något för alla - bland annat riktigt bra golfbanor, en av Europas största nöjesparker PortAventura World samt närheten till det berömda vindistriktet Priorat.

PortAventura Park i Costa Dorada

Bo på hotell i nöjesparken PortAventura Park och få en lyckad familjesemester med gratis entré till nöjesparken! Här finns spännande karuseller, teman från olika delar av världen och massor av färgsprakande föreställningar.

Barcelona city

Medelhavsstaden som utan tvekan har allt du kan önska dig. Här får du konst- och arkitekturupplevelser för livet, tar ett dopp i det blå och följer de vindlande gatorna till några av stadens vackraste platser.

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

(7)

Avresor från

Pris

(1)

Resmål

(3)

Restyp

(6)

Boendeklassificering

(1)

Pension

(3)

Faciliteter

(2)

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7